Cirkus Pandeya

Dokusåpan Cirkus Pandeya fortsatte idag. Dagen till ära var det bolagstämma i GGF, Global Gaming Factory X. En bizarre utövning av grenen kapitalism inför stängda dörrar.

Andreas Cervenka på SVD/E24 totalsågar Hans Pandeya och kallar det för pajaskonster och rent svindleri.

Hans Pandeya har många bollar i luften men inte många som någon utomstående kan syna. Här har SVD lite videos från stämman och intervju med Pandeya. När man själv tittar på klippen kan man nästan tycka synd om honom. Han kan inte ha det lätt att stå där och svamla.

Köpet av The Piratebay är inte alls klart på något sätt, om det nu överhuvud taget ens är en riktig affär. Hans Pandeya vill betala Piratebays ägare med aktier i GGF. Problemet är att de är handelsstoppade på grund av köpet. Lite moment 22 över det hela. GGF’s bolagstämma godkände affären. Det var glest med besökare bara Hans Pandeya, Aktiespararna och några fåtal privatpersoner.

Ingen vettig människa kan göra en investering i GGF, bolaget aktier är att betrakta som en lottsedel. En halt och lytt häst på Solvalla men oddsen emot sig. Tyvärr tror jag detta lockar småspararna. Ingen blir rik på kort tid av att äga Lundbergs, däremot kan GGF sticka iväg om handeln någon gång startar igen.

Annonser

2 comments on “Cirkus Pandeya

  1. Ping: Global Gaming Factory X noterat igen « Brachyura’s finans blogg

  2. Ping: Tiden ute för Hans Pandeya? « Brachyura’s finans blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s