Zlatan har börjat betala tillbaka

Det kan knappast ha undgått någon att Zlatan Ibrahimovic har bytt arbetsgivare under sommaren, från Inter till Barcelona. Även de som är totalt ointresserade av fotboll möts ofta av rubriker i media gällande Zlatans förehavande, både på och utanför plan.

Zlatan är den dyraste spelare som Barcelona någonsin har köpt. Detta ställer enorma krav på honom att lyckas. Oavsett vad man tycker om Zlatan som person, eller som fotbollsspelare, så har säsongen än så länge börjat bra.

2 ligamatcher har resulterat i 2 gjorda mål. Med tanke på att Zlatan är inköpt som anfallare och målskytt, så är det hans uppgift att göra mål, eller bidra till att hans medspelare gör mål. I bortamatchen mot Getafe var han även framspelare till målet som lagkamraten Lionel Messi gjorde.

Efter senaste matchen rapporterar Aftonbladet om Zlatans succé. Man är böjd att hålla med om att säsongen onekligen har börjat bra för honom. Nästa utmaning som Zlatan ställs inför är när han på onsdag återvänder till Milano för en match mot sitt gamla lag, Inter.

Annonser

One comment on “Zlatan har börjat betala tillbaka

  1. Ping: Zlatan har börjat betala tillbaka | Zlatan Ibrahimovic Fansite

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s