Gris bossen avgår

Ordföranden i Swedish Meat, Lars Hultström har beslutat sig för att avgå från sitt ämbete. Han ska enligt de utsagor man tagit del av, ha avsagt sig sitt uppdrag på egen begäran. Styrelsemötet skall ha handlat om ”information”.

Vi på bloggen tror att det med stor säkerhet handlar om att han fick sparken. Har, herr Hultström tur får han efter en massiv genomgång av sin gård fortsätta att leverera kött till Swedish Meat. Någon ny skandal har inte organisationen råd med. LRF tycker att det har varit ”en svart vecka” men säger att avgången var den enda utvägen.

Lars Hultström blev en ny riksbuse i media sedan det blev känt vilket skick hans gård befann sig i.

Plågade grisar kanske inte säljer så bra nu när det snart vankas julskinka på bordet? Vem vet, kanske håller sig de danska kollegorna framme med oplågade grisar?

Författaren till detta inlägg hade helst sett krabba på bordet, vilket dock är ovanligt i dessa tider.

Annonser

5 comments on “Gris bossen avgår

  1. Somliga plågar djur andra språk. Särskrivningen ”Gris bossen” är bland det värsta jag läst på länge. Skäms!

    • Det kallas kanske nysvenska? Då syftar jag inte på den äldre form av nysvenska som talades från mitten av 1500 talet till 1700 talet.

  2. Nu kan jag med gott samvete fortsätta köpa fläsk och kött från utlandet dessutom till lägre pris. Vad i h-e är svensk kvalitet i fortsättningen. Bilarna kommer i forsättningen från Kina liksom Ericsssontelefoner. Sverige får försörja sig
    på en generös invandrarpolitik, hur det nu ska gå till.

  3. Kolla fakta innan ni skriver era inlägg. Ta djurrättsalliansen för vad dom är. Personligen litar jag mer på veterinärer än djurrättshuliganer. Har säkert besökt 50 svinfarmer genom mitt jobb och aldrig sett tillstymmelse till vanvård. Däremot hos hobbydjurägare och ridklubbar. Där finns problemen.
    Grisarna har det bättre än många av Sveriges ridhästar som sköts av småflickor och personer utan djurvana. En grisbonde måste sköta sina grisar för att få sin lön. Hur många av bilderna var egentligen svenska och hur många kom från utlandet.

  4. Olle: jo så kan det vara. Att allt är lögn. Men i så fall så måste hela vår nyhetsmedia vara med i mörkandet att detta är en lögn. På nått sätt känns det lite orealistiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s