Skit år för Littorin

I Sverige ska man vara stålman för att vara duglig som politiker. Det finns även kvinnor av stål. På något vis känns det som kvinnor inom politiken lättare kan göra bort sig och ändå sitta kvar. Vem minns inte Mona Sahlin och alla hennes brister? För att inte nämna Gudrun Schyman?

Förra sommaren var det en stålkvinna som föll som en fura. Marianne Samuelsson, dåvarande hövding på Gotland. Hövdingen fick efter ett intensivt mediadrev gå i landskapsflykt. Efter en tid på fri fot så blev hon utröstad av Ö-rådet i Rosenbad.

Årets Almedalsvecka har varit mer spännande än man förväntat sig. Pajkastning och överutbudspolitik har nått nya nivåer. Trots att Fredrik Reinfeldt öppnade med fokus på det allmänna och vädjade om en moderat syn på utgifter betingade av särintressen.

Semester 2010, visst låter det skönt! För Sven-Otto Littorin, mannen som personifierat den moderata arbetslinjen är det nog att betrakta som ett skit år. Han har fått mediadrevet mot sig. Man kan undra om det är någon strateg från oppositionen som ligger bakom? Littorin dementerar via statsministern, men enligt källor på Rosenbad sägs han ha gått under jorden.

Har han begått ett brott? Det är en fråga för en eventuell domstol att utreda.

Annonser

4 comments on “Skit år för Littorin

 1. Sexköpslagen är ett skämt!

  Självklart borde det vara en mänsklig rättighet att få bestämma över sin egen kropp utan att staten ska lägga sig i!

  Legalisera sexköp NU!

 2. Om ni är mot sexköp, varför tar ni emot pengar från era män? Sexkjøp är sexköp också i äktenskap. Ni vet det innerst inne.

  (naturligtvis betalar din man sin del av barnens kostnader)

  Du vet, att äkta känslor kan man inte köpa eller sälja. Kärlek kan man inte köpa, sex kan man.

  Det bor en liten sexkjøpare/säljare i oss alla.

 3. Vem av oss hade inte dementerat i stället för att avgå? Orsaken till att inte neka brukar vara att man har bevisningen mot sig och att neka gör det bara värre. Det handlar alltså förmodligen om sexköp och för all del också om köp av svarta tjänster…
  Vem ska försörja Littorin nu? Hoppas han skickas på praktik för arbetslinjen gäller väl? Inte ska han väl hamna i ”passivt bidragsberoende”?

  • Hej Johnny, Visst är det ett stort problem för Littorin och oss skattebetalare om vi ska försörja honom. Nu om någonsin ska arbetslinjen sättas på prov. Lånade dina tankar om Littorins försörjning och skrev ett nytt inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s