Littorin ger sig tillkänna

Den avgångne moderate f.d arbetsmarknadsministern Sven-Otto Littorin har nu gett sig tillkänna i en exklusiv intervju med Dagens Nyheter. I den dementerar han kraftigt de anklagelser tidningen Aftonbladet riktar mot honom. ”Snudd på outhärdligt” är hans egna ord till den uppkomna situationen.

Mot de anklagelser som riktats mot honom står ord mot ord. Han insåg att det inte gick att försvara sig så han valde att avgå om arbetsmarknadsminister.

Kraftfullt och trovärdigt säger en PR expert som SVD har kontakt med. ”Littorin gick ut i DN för att rädda fifflar-regeringen Reinfeldt” säger Arbetarens f.d chefredaktör Anna-Klara Bratt på debattsajten Newsmill. Aftonbladet skulle avstå från att publicera uppgifterna om Littorin hade talat med tidningen. Littorin själv säger att han nekade och dementerade ett antal gånger.

Ja vad ska man själv tro? Littorin härvan är en soppa kokad på en rostig spik. Svensk sommar verkar vara som gjord för politiska skandaler. Moderaterna känns svajiga när de drabbas av skandaler och motgångar. Förtroendet för Fredrik Reinfeld har naggats i kanten. Vad det innebär inför valet kan man bara gissa sig till.

Jag väntar bara på att agent Janne Josefsson ska aktiveras. Mot honom står ingen politiker pall.

Annonser

One comment on “Littorin ger sig tillkänna

  1. Littorin bråkade ju med SvensktNäringsliv precis innan och de är en av de största bidragsgivarna till Moderaterna, kanske vat Littorin utsparkad !? De talade om de i dagens 2010-07-14 ring-P1 , var en jäkligt klarsynt man som ringde in !

    [audio src="http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/2486316.mp3" /]

    Han kommer in 03:56 , och berättar just det om SvensktNäringsliv.

    Hans teori är minst lika bra som någon annans vill jag mena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s