Lidandet över för Mona

Nu är lidandet över för Socialdemokraternas partiledare, Mona Sahlin. I går kastade hon in vanten och sa upp sig. Hon sitter kvar som en nickedocka tills kongressen har valt en ny ledare.

Den stora förloraren kommer nog att bli regimen Reinfeldt. Nu kanske han kan få en vettig opposition. Efter 8 år vid makten kommer han nog att stelna och bli en ny Tony Blair. Förutom det faktum att han inte har något hår på huvudet som blir grått. ”Sahlin har betytt otroligt mycket” säger han i SVD.

Att se Mona leda socialdemokraterna är som att beskåda någon form av lyteskomik. Ovärdigt ett parti med så långa anor och som varit statsbärande i många år. Den tiden är nu över. Socialdemokraterna får bygga upp sig från grunden på nya meriter. Då duger det inte att fiska i förorterna och skylla allt som är fel på Moderaterna.

Socialdemokraterna har blivit ett parti för de som inte arbetar. Enligt Mona själv röstar bara 20 % av de som arbetar på S. Läser man vad Östros skrev på DN, vill socialdemokraterna föra en moderat politik. Då kan man ju undra varför det partiet behövs överhuvud taget.

Mona Sahlin behöver inte bekymra sig för sin försörjning. Staten ser till sina. Hon kommer att få någon form av utkomst.

Annonser

One comment on “Lidandet över för Mona

  1. Svensk politik blir mer och mer lik amerikansk. Tidigare har det sagt att i Sverige röstar vi på partier, inte personer. Men jag tror inte på det längre. 2006 röstade folk MOT Göran Persson. 2010 på allt förutom Mona Sahlin. I gammelmedia framhålls det att hon har passerat sitt bäst-före-datum. Frågan är om hon ens har haft någon bra period. Hon kom in i Riksdagen 1982. Vad har hon egentligen åstadkommit? Lite svammel om homosexualitet, om mångkultur och att det är häftigt att betala skatt. Hon kommer bli ihågkommen som den sämsta partiledaren sossarna någonsin har haft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s