Securitas Douglas jagar ubåt

En rysk ubåt är funnen på svensk ekonomisk zon. Det ska ej förväxlas med det svenska territorialvattnet. Vem som helst kan nästan dumpa vad som helst på den ekonomiska zonen. Framför allt om dumparen kommer från öst. Gamla ubåtar eller varför inte splitter nya gasledningar.

Svenska regeringen vill varken se eller höra talas om något som Sovjet-Ryssland har gjort. Varför vill de inte undersöka ubåten. Vad finns det begravt? Vad hände med Estonia?

Greve Gustaf Douglas är en av de rikaste i Sverige. Han är storägare i Assa, Securitas, Loomis, Niscaya m.fl bolag genom sina två investmentbolag Säkerhets Intressenter och Latour.

En av Gustaf Douglas söner heter Carl Douglas, han är ordförande i Marin Mätteknik AB som dök efter utbåten. Bolaget gör en del jobb åt marinen och hittade den försvunna DC3:an.

Carl Douglas har även intressen i bolaget Deep Sea Productions. Bolaget har sin address på Rydboholms gård där det sägs att Kung Gustaf föddes. Deep Sea Productions har bl.a tagit bilderna på ovanstående ubåt.

 

Annonser

2 kommentarer på “Securitas Douglas jagar ubåt

  1. Ping: Familjen Douglas makt - företagen | Svensson

  2. Ping: Familjen Douglas makt – företagen | De 15 familjerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s