S säljer ut Sverige för lite ”inflytande”

Bloggrannen Cornucopia fick rätt idag. Mycket fortare än vad jag eller kanske han själv hade hoppats. Tyvärr fick han rätt i sitt antagande att Håkan Juholt blev avsatt för han var emot europakten. Socialdemokraterna har kort och gott sålt ut Sverige för att få lite inflytande. Inte vilka socialdemokrater som helst utan patriarkerna med Göran Persson i spetsen. De som numera är starkt lierade med näringslivet.

Det fallande löfvet, Stefan Löfven går inte direkt sina medlemmars intressen till mötes på IF Metall. Han spelar storkapitalet i händerna. Han skall väl också bli riskkapitalist när han blir stor? Inte nog med det, han var även en av alla nejsägare.

Nu skall vi tvångsanslutas till euron om några år. Innan dess ska vi väl ”låna” ut ett antal hundra miljarder kronor, till länder och indirekt banker på kontinenten för att inte ”tappa inflytande”. De pengarna får vi aldrig tillbaka.

En sorglig dag minst sagt. Steget mot att upplösa landet har tagit ännu ett kliv framåt.

övrigt Så länge folket röstar fel så måste de rösta tills det blir rätt. Så lät det för några år sedan. Nu  blir det väl andra bullar. Bloggaren Peter Madison har liknande åsikter som mig i denna fråga. Nedanstående video hittade jag på hans blogg men jag kunde inte motstå att visa den här också. I den kan man beskåda vilka åsikter socialdemokraten Margot Wallström har om folkets rätt att säga vad de tycker i val.

Men för svenska folket kanske det kvittar? Bättre att springa snygg och naken?

Annonser

One comment on “S säljer ut Sverige för lite ”inflytande”

  1. Ping: Hemimammas kamp – Att se hoppet fara… och hemsökas av det förflutna… Finns det en framtid? « HEMIMAMMA – Brinner för en grön värld med ett rött hjärta och lever livet i närhet med döden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s