Lördagsmys med Chris Martenson

Chris Martenson föreläste den 16:e november 2011 i Madrid om de ämnen som ligger honom varmt om hjärtat, peak oil, engergi, guld och silver. Förhoppningsvis har en och annan spanjor lärt sig något av föreläsningen. Den europeiska farsen fortsätter nu i spansk tappning. Sverige får vara med och betala. Borgen kommer gladeligen att betala in 100 miljarder i detta grekiska spanska hål. Svenska politiker vill inte förlora välbetalda EU uppdrag inflytande.

För de som har hängt  i peak oil kretsar är det inget nytt men varje föreläsare väljer att poängtera och vinkla på sitt eget sätt. Chris Martenson väljer att illustrera mycket av sina exempel med att vi lever i en exponentiell värld där ”allt” händer i slutet på tidsaxeln. Svårt att ge lika bra exempel som i videon. Intresserade läsare kommer definitivt att känna igen sig och få några guldkorn till livs.

Han ger även sin syn på guld och silver som investering alternativt värdebevarare. Det är trots allt GoldMoney som har sponsrat tillställningen så det vore konstigt annars.

Jag har tittat på videos från GoldMoney förr, oftast är det James Turk(”Turken”) som  pratar med en annan guldkramare och det blir som ett samtal mellan två katolska biskopar, deras bild av världen är den rätta. Denna video hittade jag hos bloggaren Bodis. En kul och informativ blogg med en hel del visuella exempel.

Nu till videon. Skall vi kalla det för lördagsmys? I går var det fredagsmys på torpet, Citygross hade rea på lösgodis så nu är man fullproppad med kemikalier.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s