Lundaluppens serie om The Intelligent Investor

Bloggrannen Lundaluppen har under senvåren och sommaren publicerat en serie inlägg om boken The intelligent investor. Ett inlägg för varje kapitel i boken och med Lundaluppens egna kommentarer och erfarenheter han gjort under sin karriär som investerare. Riktigt bra gjort och mycket läsvärt. Det är även givande att läsa vad andra läsare av dessa inlägg tycker och tänker.

Boken The intelligent investor är som sagt en klassiker i investerar sammanhang. Mest känd har den blivit för att Warren Buffet har gått i skola och arbetat för författaren Benjamin Graham. Första utgåvan publicerades 1949 och har omarbetats några gånger genom åren. Mycket av det som som man kan läsa i boken är aktuellt idag medan vissa avsnitt mer känns som kuriosa.

Över lag en mycket bra bok som jag själv har läst, även om det var ett bra tag sedan sist. Fick boken i present av en god vän. En lönsam gåva.

Passade på att plocka ner boken från bokhyllan och ta ett ”produktfoto” utomhus. Loggan för bloggen Brachyura, ritade jag själv så det kan inte författaren belastas för. Det är ingen iPhone bild om någon skulle tro det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s