Rikspolisstyrelsen läser Brachyura

Till höger i min lista av länkar har jag en liten bild som länkar till Creeper tjänsten. Varje gång någon svensk myndighet besöker bloggen noteras det av Creeper. Rikspolisstyrelsen, RPS var en av gårdagens gäster.

Rikspolisens logotype

Varför kan man bara spekulera, kanske är det för att de vill lära sig lite mer om ekonomi, eller så är man bevakad? Mer än vanligt vill säga. FRA bedriver som alla vet signalspaning mot svenska medborgare dygnet runt.  Man får väl hoppas att de bara kan bedriva spaning mot en del av Sverige under en vecka. Nej visst, det var ju vårt obefintliga försvar som bara kan skicka ut några gubbar som trycker i busken några dagar innan det är dags att lämna över vapnen till främmande makt.

Vår enväldige chef över staten, Anders Borg lär då förlora i inflytande. Det kanske väcker upp det sovande folket. Inte utan viss ironi är man kritisk till hur landet har skötts de senaste årtiondena. Det kunde ha varit värre men framför allt bra mycket bättre.

Loggar från Creeper

Loggar från Creeper

Däremot är Sverige är riktigt bra land för de som bygger förmögenheter i miljardklass. Storföretagen går det också bra för. De senare har alltid varit gynnade av staten.

På senare tid med kapitalförsäkringar och ISK har även små kapitalägare likt undertecknad bloggare gynnats. Skatten på kapitalinkomster som läggs i dessa sparformer  är löjligt låg. Med tiden kanske det ändras? Vi svenskar ska ju betala mer till det döende EU projektet. Läs vad bloggrannen Cornucopia? skriver. Han sågar Borgen och Reinfeldt jäms med fotknölarna. Förlorar de valet gäller det att skaffa nytt kneg för att dra in deg. Det är lätt att vara generös med skattebetalarnas pengar. Där finns en blocköverskridande enighet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s